AVRİL_ŞİRİNE Admin
Mesaj Sayısı : 2571 Yaş : 30 Nerden : konya siteyi begendin mi? : tabikide Lakap : şirine Hepsiden En Sevdiğim Kişi : Tuttuğun Takım : Başarı : Rep Puanı : Ruh Hali : Burçlar : Cinsiyet : Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: işte ev telefonunuz buyrun çok ilginç Paz Ekim 19, 2008 9:16 pm | |
| Hesap Makinenizi Alin
7 Haneli Ev Telefonun( 3 Rakamini yani alan Kodu Olmadan) Bu 3 Basamakli Sayiyi 80 Ile çarpin
1 Ekleyin 250 Ile çarpin Sonuca, Ev Telefonunuzun Son 4 Rakamindan Olusan 4 Haneli Sayiyi Ekleyin Bu 4 Haneli Sayiyi Tekrar Ekleyin Bundan 250 çikarin Sonucu 2´ye Bölün
Ne çikti? | |
|
(selim)gülgörenci Site Yöneticisi,Kurucusu
Mesaj Sayısı : 2720 Yaş : 30 Nerden : uzaydan:D:D siteyi begendin mi? : beyenmemek eldemi..en süper site tabikide kendi elçuvazlarımla yaptım :):) Lakap : jadı kıss :) ) Hepsiden En Sevdiğim Kişi : Tuttuğun Takım : Başarı : Rep Puanı : Ruh Hali : şu an ki durum : Burçlar : Cinsiyet : Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: işte ev telefonunuz buyrun çok ilginç Ptsi Ekim 20, 2008 12:34 am | |
| hiç bir şey anlamadım.... | |
|
AVRİL_ŞİRİNE Admin
Mesaj Sayısı : 2571 Yaş : 30 Nerden : konya siteyi begendin mi? : tabikide Lakap : şirine Hepsiden En Sevdiğim Kişi : Tuttuğun Takım : Başarı : Rep Puanı : Ruh Hali : Burçlar : Cinsiyet : Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: işte ev telefonunuz buyrun çok ilginç Ptsi Ekim 20, 2008 6:06 pm | |
| bi daha dene ashqom anlamadıysan bi arkadaşından yada ailenden yardım al datlım | |
|